REFERENCIÁK

automatizálás

Hibrid műtő légkezelő vezérléS

A Szegedi Tudomány Egyetem (SZTE) 410 ágyas klinika 5. emeletén kialakításra került hibrid műtő területén telepített légkezelő berendezések vezérlőrendszereinek kivitelezését végeztük.

A légkezelő berendezésekkel pontos hőmérséklet, illetve páratartalom értéket kell tartani a műtőkben, ezzel biztosítva a zavartalan műtétek lefolyását.

A teljes rendszer a meglévő épületfelügyeleti rendszerbe lett integrálva, amivel monitorozni lehet a mért értékeket, és kezelni lehet a rendszerüzeneteket.

Automatizálás

Komplett fűtésrendszer vezérlés a hatvani kórházban

A hatvani Albert Schweitzer Kórház Rendelőintézet energetikai korszerűsítése során telepített épületgépészeti rendszerek vezérlésére alkalmas rendszert alakítottunk ki.

A 9 emeletes főépület fűtésrendszere úgy lett kialakítva, hogy égtájaktól függően lehessen fűtési görbéket megadni, a magasabb komfort elérése, és az energiamegtakarítás érdekében.
A rendszerben több hőmennyiség mérő, illetve villamos fogyasztás mérő műszer is telepítve lett, melyek mért értékeit SQL adatbázisba naplózza a rendszer. Így az épületfelügyeleti automatika rendszer képes ellátni az energiamenedzsment funkciókat is, ami megfelel az EN 15232 (EKEF) szabványnak.
Automatizálás

Uszoda épület-, illetve vízgépészeti rendszerek vezérlése

Mórahalom mellett épült uszoda fűtésrendszerének primer, és szekunder oldalának, valamint egyes vízgépészetének vezérlőrendszereinek kivitelezését végeztük.

A megvalósított rendszer grafikus felülete illesztve lett a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben telepített, szintén vízgépészeti, vezérlőrendszer grafikus felületéhez. Ezzel elősegítve az üzemeletetők munkáját.